Educație

Pachetul educațional gratuit de la Mitutoyo cuprinde o serie de broșuri tipărite care servesc drept referințe rezonabile pentru teoria și practica ingineriei metrologice, pentru utilizarea intrumentelor în clasă, la locul de muncă și în laborator.

Colecția se extinde de la postere cu acces ușor până la broșuri de referință tehnice cuprinzătoare, toate acestea prezentate atractiv cu fotografii color și ilustrații menite să promoveze utilizarea sigură și eficientă a instrumentelor de măsurare în același timp oferină suficiente informații de bază pentru a încuraja continuarea documetării în domenii specifice de interes pentru cititor.

Manual de Metrologie Generală

Acest manual acoperă principiile de bază, tehnologia și aplicațiile unei game largi de echipamente de măsurare de la instrumente simple până la unele dintre cele mai sofisticate echipamente de măsurare disponibile astăzi.

Solicitați gratuit aici

Set de Postere

Posterele sunt create pentru a vă oferi informații  cu privire la instrumentele de măsurare care se găsesc de obicei în ateliere și în unitătile de învățământ. Fiecare poster are dimensiunea A1 și este tipărit în culori.

 

Solicitați gratuit aici

Ghid Rapid de Măsurare

Un ghid , în format A4, care exlică componența și metodele de folosire ale multor instrumente de măsurare folosite în industrie. Include definiții utile ale termenilor utilizați în mod obișnuit în tehnică, inclusiv măsurarea formelor circulare și SPC.

Solicitați gratuit aici

Ghid de Referință pentru Ingineri

Această broșură disponibilă în dimensiuni de buzunar este o sursă utilă de informații cu privire la multe aspecte ale metrologiei, cum ar fi scala de duritate sau dimensiunea relativă a micronului și aplicabilitatea acestuia.

 

Solicitați gratuit aici

Broșură despre Clasa de Protecție

Disponibilă în format A5, color, broșura abordează ca teme clasele  IP, sistemul utilizat pentru a evalua rezistența unui anumit instrument de măsurare digital contra efectelor contaminării cu praf, apă și lichide de răcire ce se găsesc în mediul de producție.

Solicitați gratuit aici

Ghid Rapid Pentru Măsurarea Rugozității

Un ghid concis, în mărime de buzunar, pentru laborator și atelier. Ghidul acoperă definițiile și terminologia folosite în standardele internaționale actuale referitoare la aspecte ale ingineriei metrologice.

 

Solicitați gratuit aici

Notă: Vă rugăm să luați în considerare faptul că stocul pentru produsele prezentate mai sus este limitat. Dacă doriți să primiti materialele prezentate mai sus, vă rugăm să ne scrieți la urmatoarea adresă de e-mail: office@mitutoyo.ro. Vă mulțumim!