Servicii & Suport Tehnic

O soluție completă - Oricare ar fi provocările de aplicare, Mitutoyo vă susține de la început până la sfârșit.

Mitutoyo nu este doar un furnizor top de produse de calitate, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare, susținut de servicii complete care să vă asigure că personalul dvs. poate face cea mai bună utilizare a investiției. În afară de elementele de bază de calibrare și reparare, Mitutoyo oferă formare în produse și metrologie, precum și suport IT pentru software-ul sofisticat utilizate în tehnologia modernă de măsurare. De asemenea, putem proiecta, construi, testa și oferi soluții personalizate de măsurare și chiar, dacă se consideră cost-eficient, ne putem asuma provocări critice de măsurare in-situ, pe bază de sub-contractare.

 • Educație

  Mitutoyo oferă o gamă largă de cursuri de formare de metrologie, toate livrate de ingineri cu înaltă calificare. Fiecare curs se bazează pe mulți ani de experiență în oferirea de ajutor, sfaturi și educație.

  View page
 • Subcontractarea măsurărilor

  Serviciul nostru de măsurare subcontractat vă asigură că aveți la dispoziție opțiunile cele mai eficiente de a îndeplini obiectivele de calitate cerute de afacerea dvs.

  View page
 • Serviciul de sprijin informaţional IT

  Vă puteți baza pe Mitutoyo pentru sprijin prin telefon, direct la locul dvs de lucru, sau la distanță, printr-o facilitate de acces de la distanță care va permite unui expert Mitutoyo să preia controlul echipamentelor dvs, prin internet.

  View page
 • Tehnologia indicatoarelor

  Tehnologia de măsurare de la Mitutoyo oferă un serviciu de specialitate care are scopul de a satisface nevoia tot mai mare de soluții personalizate de măsurare.

  View page
 • Piese de schimb și reparații

  Un atelier de reparații și sală de calibrare sunt disponibile pentru a instrui și califica tehnicieni în reparații, ele sunt, de asemenea, susținute de un departament cu experiență și cunoștințe adecvate privind piesel de schimb.

  View page
 • Soluții pentru Fabrica Inteligentă

  Connecting with Mitutoyo IoT in measurement transforms your business.

  View page