Axat pe acuratețe , viteză și versatilitate.

Suntem mândrii de a vă dezvălui această serie CRYSTA-Apex V , oferindu-vă măsurători mai rapide fără a compromite acuratețea inerentă a mașinii. Se pretează pentru măsurarea pieselor cu forme diferite, cum ar fi piese turnate sau rotoare de mare precizie.

Seria CRYSTA-Apex V este o mașină de măsurat în coordonate CNC de ultimă generație care folosește IoT pentru gestiunea avansată a informațiilor privind producția și controlul de calitate, necesară in fiecare fabrică inteligentă.

De la piese de dimensiuni mici până la cele mijlocii, gama CRYSTA-Apex V o acoperă pe toate. Progresul privind precizia, viteza și versatilitatea strălucesc într-o gamă largă de 3 serii și 10 modele pe care Apex V are de oferit. Cu un șasiu cu culori îndrăznețe, noul design conferă capacități de vârf și creativitate adecvată a unui instrument de măsurare de precizie din epoca IoT..

Calitate absolută Noua serie oferă o precizie incomparabilă față de orice MMC generală anterioară:

- Compensarea temperaturii în timp real
- Acuratețe de 1.7 μm
- Repetabilitatea acurateții
- Măsurare rapidă indiferent de forma piesei
- Traiectorie de scanare optimizată și rapidă
- Scanare activă
- o gamă foarte largă de sonde MMC, Incluzând cele de scanare sau non-contact

Axat pe acuratețe , viteză și versatilitate.

Descărcați detaliile privind promoția

Chiar și opțiunea de a comercializa CMM-uri cu marca non-Mitutoyo, nu doriți să pierdeți această afacere! Aflați mai multe despre posibilitatea înlocuirii MMC-ul Dvs. CNC vechi în prospectul Mitutoyo..

Download PDF (835,17 KB)

Descărcați descriere CRYSTA-Apex V

Cea mai nouă generație a seriei CRYSTA-Apex de încredere este gata pentru Fabrica Inteligentă, implementați-l în procesul dvs. actual de QA și faceți un pas în viitor! Aflați mai multe despre noua serie CRYSTA-Apex aici.

Download PDF (1.565,01 KB)