Procedura de RETUR

Stimate Client,

 

Sperăm că sunteți mulțumit de produsele și serviciile noastre.

În cazul în care ar trebui sa ne returnati  din produse, vă rugăm să rețineți următoarele informații privind Procesul nostru de RMA (Authorization for Materials  Return), astfel încât retururile  Dvs. , sa fie procesate rapid și fără probleme.

 


2          INFORMATII NECESARE  LA COMPLETAREA CERERII DE RETUR CATRE FILIALA MITUTOYO


Vă rugăm să contactați Filiala locală Mitutoyo și  sa informati cu privire la cererea de retur. Veți primi apoi formularul RMA pentru completare, acesta va insoti produsele  returnate.

Atentie !  Va trebuie să adaugati  numărul inițial de factură pe acest formular.

Vă rugăm să rețineți:

Returul  care nu va fi insotit de formularul  RMA,  completat corespunzator , avand si numărul facturii originale  inscris pe solicitare, nu  va putea fi procesat și va va fi returnat.


2          RETUR


Pentru  bunurile returnate, in functie de motivul de retur si de la caz la caz,  costul de transport  va fi achitat fie de  Filiala Mitutoyo fie va fi suportat de Dvs.,  Aprobarea pentru trimiterea înapoi a produselor este doar O Autorizație De Returnare, ce nu dă dreptul automat la un credit!

Dupa  finalizarea  inspecției tehnice a produselor  și confirmarea integrității mărfurilor, se va emite  Nota de Credit .

Vă rugăm să  impachetati  produsele în condiții de siguranță,  într-un ambalaj  corespunzator și asigurați-vă că este potrivit pentru tipul de transport ales.

 

 

Nu vom accepta niciun retur de produse , fara formularul RMA completat cu toate infomatiile solicitate – inclusiv numarul facturii originale.

VA RUGAM NU SCRIETI NIMIC PE AMBALAJUL ORIGINAL AL PRODUSULUI!

 

 

RMA Form

DOWNLOAD RMA Formă