Piese de schimb și reparații

Departamentul de reparații și piese de schimb Mitutoyo, se ocupă cu mii de articole pe an, cu ajutorul unui personal administrativ și tehnic înalt calificat și bine instruit.

Facilitatea de reparații este vastă și cuprinzătoare. Un atelier construit în acest scop și o sală de calibrare unde sunt instruiți și calificați tehnicieni cu abilități variate, de la lepuire de mână la diagnosticare erori electronice.

repairs.jpg

Încurajăm contactul cu utilizatorul final pentru piese de schimb/reparații, ce permite servicii eficiente, de cost și comunicare O echipă de asistență tehnică pentru clienți este întotdeauna la îndemână pentru asistență. Sunați la +40 311 012 088.

 

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj