Corporaţia Mitutoyo

Scopul clar și fără compromisuri care ne permite să vă oferim cel mai bun produs de calitate și valoare, disponibil oriunde în lume, a reprezentat motto-ul corporației Mitutoyo, de la începuturile sale modeste în 1934, devenind astăzi primul furnizor de echipamente metrologice din lume.

Luând în considerare inclusiv departamentele de dezvoltare, producție și de vânzări, corporația operează în peste 100 de țări. Doar în Japonia, Mitutoyo operează două site-uri de dezvoltare, 10 unități de producție, două institute de metrologie, cinci laboratoare de calibrare, șapte centre de servicii și șapte Centre de soluții M³, în plus față de sediul central din Kawasaki și birourile de vânzări.

La nivel internațional, Grupul Mitutoyo are o prezență majoră în aproape 40 de țări, cu mai mult de 80 de sucursale și rețele de distribuitori la nivel național, 65 de Centre de soluții M³, 17 site-uri de producție, șase laboratoare de cercetare și dezvoltare, 12 institute de metrologie și 20 de laboratoare de calibrare. În plus, există reprezentanți Mitutoyo în aproximativ 60 de alte țări.

Această infrastructură extinsă la nivel mondial înseamnă că clienții noștri beneficiază de sprijin local asigurat și consultanță tehnică la nivel mondial, și de rezervă logistică pentru păstrarea echipamentului de măsurare vital în funcționarea eficientă și profitabilă, cu un minim de timp nefuncțional, oriunde ar fi aceștia. Acest lucru este deosebit de important pentru clienții noștri din companiile multinaționale, care au nevoie de același nivel de suport și pentru partenerii și furnizorii lor din țări străine, la fel ca cel primit de la Mitutoyo de ei înșiși.

Mesaj din partea președintelui

 

Pentru a ne continua dezvoltarea ca brand de încredere

aș dori să încep prin a vă mulțumi din toată inima pentru utilizarea produselor Mitutoyo. De la înființarea sa în 1934, Mitutoyo a oferit instrumente de măsurare, cum ar fi micrometre și etriere, precum și produse de instrumente de sistem, cum ar fi instrumente de măsurare de coordonate, instrumente de măsurare a formei, și instrumente optice de măsurare, pentru piețele din întreaga lume, sub motto-ul "calitatea în primul rând", iar produsele companiei au fost de atunci în continuă cerere și utilizare de către clienți de pretutindeni.       Yoshiaki Numata.jpg

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră prin care am ajuns să fim recunoscuți de toți ca un brand lider la nivel mondial și ca producător al unei game complete de echipamente de măsurare de precizie. În secolul 21, un secol de la care se așteaptă inovații tehnologice mari, cum ar fi nanotehnologia, Mitutoyo va continua dedicat, în rolul său de o companie-lider mondial, urmărirea neobosită de tehnologii de vârf care să răspundă nevoilor în schimbare ale industriei, oferind nu doar instrumente de măsurare, dar, de asemenea, și tehnologii în legătură nemijlocită cu măsurarea. Așteptăm cu nerăbdare de la dvs. o orientare și o susținere pe măsură ce noi lucrăm pentru realizarea acestor obiective.

President - Yoshiaki Numata

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj