Lider mondial în măsurarea de precizie

Mitutoyo este lider mondial în producția de echipamente de măsurare de precizie, oferind o gamă largă de produse din micrometre, șublere și indicatoare cu ecran, până la testere de duritate, sisteme de măsurare de vedere și de coordonare 3D, cu birouri de vânzări în mai mult de 40 de țări, susținute de servicii aftersales în mai mult de 100. 

În România, în plus față de furnizarea de produse de calitate superioară pentru industria de prelucrare, Mitutoyo oferă instruire specifică pe mașină pentru clienți, precum și cursuri de formare în domeniul metrologiei generale pentru companiile care doresc să își îmbunătățească nivelurile de calificare a personalului. Serviciile de asistență includ consultanță tehnică cu privire la cererile specifice ale produselor companiei, calibrare certificată, sub-contractarea măsurărilor, și  proiectare sistem personalizat pentru aplicații de măsurare și manipulare a componentelor deosebit de dificile.

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj