Mitutoyo în Europa

Vânzările corporației Mitutoyo, strategiile sale de afaceri, facilitățile de servicii și de producție în toată Europa și pe piețele adiacente sunt coordonate de Mitutoyo Europe GmbH situat la Neuss, în Germania.

Un obiectiv cheie al Mitutoyo Europe GmbH este de a promova coordonarea între societățile din grupul european, în scopul de a optimiza vânzările și serviciile de suport tehnic în interesul serviciului orientat către client și pentru satisfacția acestuia. Facilitățile Mitutoyo disponibile pentru clienții din Europa includ:

  • Facilități de vânzări și service în peste 85 de locații, în 33 de țări
  • Centre de soluții M³ în 11 țări
  • Institute de metrologie în Germania, Italia și Regatul Unit al Marii Britanii
  • Laboratoare cu servicii de calibrare în Germania, Italia, Suedia, Elveția, Olanda și Regatul Unit al Marii Britanii

meu-building.jpg

Pentru a afla mai multe despre Mitutoyo Europa vă rugăm să vizitați www.mitutoyo.eu

 

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj