Educație

Viitorul industriei noastre depinde de competenţele noastre în a forma și educa de astăzi pentru nevoile de mâine.

Mitutoyo realizează acest lucru și oferă o gamă largă de cursuri de formare, toate livrate de ingineri cu înaltă calificare. Fiecare curs se bazează pe mulți ani de experiență în oferirea de ajutor, sfaturi și educație a industriei prelucrătoare în domeniul metrologiei dimensionale. Angajamentul nostru față de ridicarea standardelor în educație metrologică începe de la cursuri care acoperă fundamentele de măsurare de precizie până la cele mai sofisticate subiecte și utilizarea produselor / aplicații. De la micrometru la CMM, avem un curs potrivit nevoilor dvs. sau, dacă nu, cereți și vom proiecta unul potrivit cerințelor dumneavoastră specifice.

Fiecare curs de formare este conceput pentru a dota stagiarii nu numai cu cunoștințe teoretice, dar și cu experiență practică dobândită prin disponibilitatea unei gama din cele mai moderne și complete de echipamente ce poate fi văzut în o instituție de învățământ. Mitutoyo este mândru de resursele sale extinse și de experiența sa în domeniul formării metrologice. Institutul principal de Metrologie Coventry are două centre de formare separate cu facilități integrate audio-vizuale pentru a completa conținutul practic al cursului.

Cursurile au loc la cele patru centre de training principale de la Coventry, Andover, Halifax și East Kilbride Instruirea la sediul clienților poate fi, de asemenea, aranjată.

Frecventarea unui curs de metrologie Mitutoyo se poate concretiza într-un certificat care atestă standardele obţinute de cursant/cursantă, o recunoaştere a realizărilor, de care beneficiază atât angajatul/angajata, cât şi angajatorul.

Calendar școlarizare

Vezi cursurile noastre, și disponibilitatea lor cu locațiile aferente

Calendar școlarizare 

Manual de metrologie

Acest manual de 260 de pagini acoperă principii, tehnologia și aplicarea unei game largi de echipamente de măsurare, ce fundamentează instrumente de bază până la echipamente de control mai sofisticate, disponibile astăzi. 

Mai multe...

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj