Despre Mitutoyo România

Corporația Mitutoyo (luând în considerare inclusiv departamentele de dezvoltare, producție și de vânzări) operează în peste 100 de țări.Doar în Japonia, Mitutoyo operează două site-uri de dezvoltare, 10 unități de producție, două institute de metrologie, cinci laboratoare de calibrare, șapte centre de servicii și șapte Centre de soluții M³, în plus față de sediul central din Kawasaki și birourile de vânzări. 

La nivel internațional, Grupul Mitutoyo are o prezență majoră în aproape 40 de țări, cu mai mult de 80 de sucursale și rețele de distribuitori la nivel național, 65 de Centre de soluții M³, 17 site-uri de producție, șase laboratoare de cercetare și dezvoltare, 12 institute de metrologie și 20 de laboratoare de calibrare. În plus, există reprezentanți Mitutoyo în aproximativ 60 de alte țări. 

Puncte de reper pentru Mitutoyo în România:


• 22.12.2011: ia fiinţă Mitutoyo Romania - director Dl.Florin Calin
• 05.07.2012: Inaugurarea primului showroom Mitutoyo Romania in Otopeni
• 29.09.2016: Inaugurarea celui de-al doilea showroom Mitutoyo Romania showroom Mitutoyo în Brașov
• Sprijinul acordat de către Mitutoyo România Universitățiilor  Tehnice din România pentru deschiderea laboratoarelor Mitutoyo din Iaşi, Brașov, Timișoara, București și, de asemenea, în Republica Moldova la Chișinău (septembrie 2017)

• 01.01.2022: Dl. Mircea Robu este numit Director Mitutoyo Romania; Dl. Florin Calin devine Consilier al bordului de conducere Mitutoyo Romania 

“In urma cu zece ani Mitutoyo recunostea oportunitatile de afaceri din indutria romaneasca, mai cu seama dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana in 2007, si deschidea reprezentanta locala in anul 2012 avand ca obiect de activitate vanzarea si serviciile suport pentru tehnologii metrologice de inalta precizie.

Peformantele din aceasti zece ani, cresterea cifrei de afaceri si a cotei de piata pentu instrumentele si serviciile Mitutoyo in Romania, Bulgaria, Grecia si Republica Moldova  ne fac sa privim cu incredere in viitor si ne obliga sa continuam traditia rezultatelor foarte bune.”

Director Mitutoyo România

Mircea Robu

Director 

Norbert Keil 

Director General 

Shigeyuki Sasaki 

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj