Despre Mitutoyo România

Corporația Mitutoyo (luând în considerare inclusiv departamentele de dezvoltare, producție și de vânzări) operează în peste 100 de țări.Doar în Japonia, Mitutoyo operează două site-uri de dezvoltare, 10 unități de producție, două institute de metrologie, cinci laboratoare de calibrare, șapte centre de servicii și șapte Centre de soluții M³, în plus față de sediul central din Kawasaki și birourile de vânzări. 

La nivel internațional, Grupul Mitutoyo are o prezență majoră în aproape 40 de țări, cu mai mult de 80 de sucursale și rețele de distribuitori la nivel național, 65 de Centre de soluții M³, 17 site-uri de producție, șase laboratoare de cercetare și dezvoltare, 12 institute de metrologie și 20 de laboratoare de calibrare. În plus, există reprezentanți Mitutoyo în aproximativ 60 de alte țări. 

Puncte de reper pentru Mitutoyo în România:


• 22.12.2011: Lansarea Mitutoyo România
• 05.07.2012: Evenimentul de lansare a primul showroom Mitutoyo în Otopeni
• 29.09.2016: Evenimentul de lansare a primul showroom Mitutoyo în Brașov
• Sprijinul acordat de către Mitutoyo România Universității Tehnice din România pentru deschiderea laboratoarelor Mitutoyo din Brașov, Timișoara, Iași, București și, de asemenea, în Republica Moldova la Chișinău (septembrie 2017)

"În calitate de director al Mitutoyo România, sunt recunoscător Consiliului de administrație al Mitutoyo Europa pentru eforturile și sprijinul acordat pentru deschiderea unei Reprezentanțe Mitutoyo în România în 2011. Acest lucru ne-a oferit posibilitatea de a concura direct, pe piața românească, cu celelalte nume importante din lumea metrologiei."

Director Mitutoyo România

Florin Călin

Director 

Norbert Keil 

Director General 

Shigeyuki Sasaki 

education_pack_block.jpeg

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

services_block.jpeg

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

contact_block.jpeg

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj