Serviciul de sprijin informaţional IT

Software puternic, eficient și de încredere de măsurare și analiză ce stă la baza funcționării celor mai avansate și coordonate echipamente de măsurare de la Mitutoyo. Funcționarea corectă a acestor pachete software dedicate, extrem de versatile, depinde la rândul său de buna instalare plus suport continuu de la profesioniști IT, specialiști și personal de deservire al Mitutoyo.

O nouă instalare este relativ simplă. Mitutoyo Suport IT provizii și instalează software-ul recomandat pe un PC și asigură funcționarea corectă cu echipamentul, inclusiv sarcina vitală de a transfera date parte existente ale clientului și programe. Aranjamente în rețea pot fi implementate, după caz.

Dar întreținerea de bază, upgrade de software sau înlocuire de hardware sunt mai critică fiindcă durata nefuncționării trebuie minimizată. O durată de nefuncționare este inevitabilă la utilaje complexe, dar orice operație care implică preluarea echipamentului trebuie să fie atent planificată și desfășurată rapid, astfel încât efectul asupra producției să fie redus la minim. Vă asigurăm că Suportul IT Mitutoyo are cunoștințe, expertiza și resursele pentru a lucra cu un impact minim asupra operațiunilor dumneavoastră. Conservarea datelor și transferul sunt vitale și experții noștri consiliază cu privire la ce trebuie să fie salvat și ce transferat la o instalație modernizată și pot face asta, de asemenea, în numele clientului, dacă e necesar.

În cazul în care problema apare inevitabil, vă puteți baza pe Mitutoyo pentru o rezervă, pur și simplu prin suport telefonic sau, mai bine, puteți permite centrului nostru controlul de la distanță, acțiune ce permite unui expert Mitutoyo să preia controlul echipamentelor printr-o legatură la internet. Această ultimă capacitate permite asistență extrem de eficientă atunci când dificultatea este mai mare decât poate fi eficient abordată prin telefon, și poate salva timp real și bani prin evitarea nevoii de un specialist pentru a efectua un apel de la fața locului.

Serviciul de suport IT este doar unul din multiplele aspecte ale serviciului Mitutoyo care este recunoscut în întreaga industrie manufacturieră, şi este o resursă indispensabilă şi oricând la îndemână pentru a vă ajută să vă protejaţi cât mai optim investiţia în echipamente metrologice de înaltă calitate.

SPRIJIN PENTRU SISTEMELE DE OPERARE WINDOWS XP pe viață

După cum probabil știți, ciclul de viață al sistemului de operare Microsoft, Windows XP Profesional, se va încheia pe 8 aprilie 2014.Microsoft, prin urmare, a recomandat înlocuirea sistemelor de operare XP existente cu Windows 7 sau Windows 8 (0.1). Având în vedere diferențele dintre Windows XP și aceste sisteme de operare mai noi, software-urile Mitutoyo au fost modificate pentru a suporta Windows 7 și Windows 8 (0.1). Dacă utilizați orice software Mitutoyo, vă rugăm să țineți minte că ar putea fi necesar un upgrade pentru a sprijini noi sisteme de operare.

Pentru a evita orice probleme de migrație, vă rugăm să contactați departamentul IT al Mitutoyo pentru a discuta cerințele.

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj