Denumire și filozofie

Denumirea Mitutoyo 

Numele japonez al corporației Mitutoyo se traduce cu aproximație ca "abundența a trei elemente" și vine de la prudență, bonomie și putere, atitudinile atât de mult stimate de către fondatorul companiei, domnul Yehan Numata.

Aceste concepte centrale ale gândirii lui Yehan Numata au fost complementate de aspecte ale filozofiei occidentale cu care acesta s-a întâlnit atunci când a studiat științe economice în SUA.

Potrivit Yehan Numata, fiu al unui stimat preot de templu japonez, ființele umane ar trebui să aibă trei calități: sensibilitate, bun-simț și putere. El a înțeles sensibilitatea drept capacitate de observare exactă, bunul-simț drept compasiune și bunăvoință față de cel apropiat, în timp ce puterea a fost necesară pentru a îndeplini în mod eficient cerințele identificate corect.

Aceste trei trăsături umane indispensabile au fost, de asemenea, stabilite ca elementele de bază pentru filozofia sa de afaceri și transformate în pregătire pentru inovare, corectitudine generală și orientare spre viitor - trei virtuți cruciale pentru a face bine ca ființă umană și pentru obținerea succesului în afaceri.

Numărul trei, care în limba japoneză se pronunță "Mitu" sau "Mitsu", este un număr cu o importanță crucială în cultura și în religia japoneză, de exemplu în ceea ce privește enumerarea elementelor religioase.

Aceasta explică, de asemenea, de ce multe denumiri de companii includ silaba "Mitu", la fel cum este cazul și cu numele nostru.

Filozofia Mitutoyo

Filosofia corporației Mitutoyo este, în esență, că organizația și angajații nostru își asumă perpetuarea "valorilor de bază". Acesta unește toate companiile Mitutoyo și angajații lor din întreaga lume într-o înțelegere și angajare comună.

Spiritul întemeietor

De a contribui la bunăstarea oamenilor prin sprijinirea şi promovarea unei înţelegeri conform valorilor budiste.

De a vedea că Mitutoyo excelează în domeniul său de expertiză şi în conducerea afacerilor sale, în întreaga lume.

Principiile noastre de management

Pentru a contribui la bunăstarea societăţii prin tehnologii de măsurare de precizie.

Ne vom conduce afacerile bazându-ne pe următoarele valori:

Furnizarea de soluţii inginereşti pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor clienţilor noştri.

Contribuţia globală la avansarea competenţelor de măsurare industrială.

Cultivarea de relaţii sănătoase şi o prosperitate comună cu partenerii noştri de afaceri.

Sprijinirea şi promovarea păcii globale, a fericirii omului şi a armoniei cu mediul înconjurător.

Aplicarea de practici de afaceri care reflectă integritatea Mitutoyo ca brand recunoscut în întreaga lume.

Susţinerea unei culturi corporatiste vibrante care inspiră o pasiune a personalului nostru de a da tot ce-i mai bun din ei... pentru a fi cei mai buni.

Motto-ul nostru corporatist

"Mediu bun, oameni buni, tehnică bună"

Principiile călăuzitoare

"Sinceritatea, gândire, spirit determinat"

Cod de conduită edtică

Codul de conduită etică al Grupului Mitutoyo stabilește pe mai departe criterii etice de judecată și se asigură că directorii și angajații grupului Mitutoyo le respectă în fiecare aspect al activităților lor corporative. Noi, cei de la grupil Mitutoyo, vom conduce operațiunile noastre într-o manieră care respectă Codul de conduită etică și alege, fără excepție, modul etic de abordare ori de câte ori este necesară luarea unei decizii de afaceri care implică un conflict între profit și etică.

Codul de conduită 

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj