Tehnologia indicatoarelor

Soluții de măsurare - compliante cu nevoile industriei

Tehnologia de măsurare Mitutoyo oferă un serviciu de specialitate cu scopul de a satisface nevoia tot mai mare de soluții personalizate de măsurare pentru a sprijini operațiunile de asigurare a calității producătorului. De la reparații unice la sisteme compleet automatizate de măsurare Mitutoyo, tehnologia de măsurare vă poate ajuta să vă îndeplinească cele mai simple sau cele mai complicate cerințe de măsurare.

Expertiza.

Tehnologia de măsurare Mitutoyo este o combinație de cunoștințe unice în lume de produse de măsurare de gamă largă, de la un lider în domeniul tehnologiei metrologice, împreună cu largi competențe în manipularea materialelor și proiectarea sistemului de control. Tehnologia de măsurare Mitutoyo poate oferi metrologie personalizată construită pentru practic orice aplicație de măsurare în aproape orice industrie. Compus din experți din mai multe discipline de inginerie, care sunt dedicați a satisface nevoile dumneavoastră, tehnologia Mitutoyo poate fi cel mai bun partener în dezvoltarea de soluții eficiente de metrologie.

O combinație câștigătoare.

Un amestec unic de expertiză susținută de experiența de neegalat și de cunoștințe privind cele mai bune produse ce înseamnă că puteți beneficia devening mai eficient și mai productiv. Tehnologia de măsurare oferă o gamă completă de sisteme și servicii care vor satisface orice cerință, inclusiv:

Toate aplicațiile de măsurare dimensiuni inclusiv sistemele de măsurare tip off-the-shelf, sau sistemele construite special.
Toate aplicațiile de testare - cuplu, forța aplicată, și finisajul de suprafață.
Cerințe de fixare individuale ca un produs de sine stătător sau sisteme speciale concepute pentru a sprijini produse Mitutoyo existente.

  • Sistemele automate de măsurare.
  • Cerințele tuturor tipurilor de indicare și sondare.
  • Suport pentru software-ul folosit în toate sistemele.
  • Facem imposibilul să devină realitate.

Folosind o combinație de programare în CAD și ani de experiență, cele mai bune tehnici și o expertiză cuprinzătoare, tehnologiile indicatoare satisfac industrii și aplicații variate. Orice solicitare este admisibilă. Fiecare cerință de măsurare va fi considerată și nici o cerere nu e imposibil de realizat.

Pachet educațional gratuit

Pachetul educațional gratuit al Mitutoyo cuprinde o serie de elemente care să servească drept referințe convenabile la teoria și practica de inginerie metrologică, pentru utilizarea în clasă, la locul de muncă și în laborator. - Vezi mai multe la urmatorul link :

Solicitati pachetul GRATUIT

Serviciile noastre

O soluție completă - Mitutoyo reprezintă nu numai un furnizor de vârf de produse de măsurare, ci unul care oferă, de asemenea, suport garantat pentru durata de viață a echipamentului de măsurare a calității, susținut de servicii complete.  - Vezi mai multe la:

Vezi serviciile noastre

Luați legătura!

Pentru asistență, pentru a plasa o comandă sau pentru a putea prelua solicitările dumneavoastră, vă rugăm să sunați la numărul:

(0040)311012088


08:30 - 17:30 - de luni până vineri

Trimiteti un mesaj