Mitutoyo. Soluții inteligente pentru Fabrica Inteligentă.

Precizia, fiabilitatea și performanța ridicată a soluțiilor noastre centralizate oferă vizibilitatea de care aveți nevoie pentru un control de calitate ideal. Cu hardware, software, integrare și servicii disponibile de la un singur furnizor, vă punem la dispoziție o facilitate bazată pe date concrete - indiferent de mărimea afacerii Dvs.

Integrarea pe linia de producție 
Cu o gamă largă de MMC-uri CNC pentru atelier sau în linia de producție, Mitutoyo oferă o durabilitate, viteză și acuratețe excepțională pentru aplicațiile pe linia de producție din fabrică de aproape orice dimensiune. Noul sistem inteligent de măsurare dezvoltat de Mitutoyo asigură funcționalitatea fabricii inteligente pentru toată lumea, permițând monitorizarea în timp real a datelor de performanță a mașinii, precum și a datelor de măsurare.

Sistem de Măsurare Inteligent
Funcțiile dezvoltate de Mitutoyo pentru fabrica inteligentă vă îmbunătățesc producția și sistemul de asigurare a calității cu următoarele..

->Monitor de stare: monitorizarea de la distanță a stării operaționale;
->Monitor de condiție: monitorizează starea operațională curentă (opțiune)
-> Software MeasurLink : Reduce defectele de fabricație (opțiune)

Contactați-ne!
Mitutoyo. Soluții inteligente pentru Fabrica Inteligentă.

Mitutoyo MiSTAR 555 Caracteristici tehnice:

  • Acuratețea garantată în gama de temperatură de 10 până la 40ºC by combinând technologii ca structuri simetrice , material uniform și compenzarea temperaturii.

  • Cu consolă mobilă cu un singur suport și cu dulap de depozitare pentru unitatea de control sub masa mașinii economisește spațiu de instalare, reduce cu aproximativ  70% amprenta la sol comparativ cu un model convențional de MMC.

  • Atinge o rezistență de două ori mai mare la contaminare decât mașinile convenționale Mitutoyo prin adoptarea unei scale* absolute recent dezvoltate care este foarte rezistentă la provocările mediului de producție.

* Scala  funrizează o valoare absolută pentru fiecare punct de măsurare. Acesta elimină necesitatea unei operații de  inițialializare a mașinii.
  • Arhitectură deschisă pe trei laturi, ceea ce face ca manipularea pieselor pe și în afara mesei de măsurare să fie semnificativ mai ușoară, reducând volumul de muncă al operatorului.

 

MiSTAR 555 Specificații tehnice:

 

Gama de măsurare

X 570 mm
Y 500 mm
Z 500mm
Eroare maximă admisă de măsurare a lungimii (ISO 10360-2: 2009)*2 18~22°C (2.2 + 3.0L/1000) μm
10~30°C (2.9 + 4.5L/1000) μm
10~40°C (3.8 + 8.0L/1000) μm
Viteza de deplasare (3D) 606mm/s in CNC MODE
Accelerația de deplasare (3D) 2695 mm/s2
Capacitatea mesei de măsurare Înălțime maximă  660 mm
Greutate maximă 120 kg
Greutatea(incluzând unitatea de control) 655kg

Descărcare detalii MiSTAR 555 MMC CNC

Vedeți toate caracteristicile, specificațiile și capabilitățile pe care MiSTAR 555 MMC CNC vă oferă și vedeți de ce măsurarea de precizie în producție nu va mai fi niciodată aceeași.

Download PDF (1.241,14 KB)