DEMO LIVE GRATUIT

Doriți să știți mai multe despre coloanele de măsurat LH-600, despre accesoriile și funcționalitatea acestora? 

Participați la demonstrațiile oferite de către Stefan Heinen colegul nostru de la Mitutoyo Europe care trece in revistă numeroasele posibilități de utilizare ale seriei LH-600. 

Arătând rutinele favorite pentru economie de timp si accesoriile indispensabile, Stefan ne va demonstra necesitatea coloanelor de măsurat în atelier. Fie că este vorba de un laborator de calibrare sau un proces de producție, LH-600 este unul dintre cele mai versatile echipamente metrologice imprejur!

Înregistrați-vă!

Descoperiți coloanele noastre performante de măsurat digitale & Economisiți până la 1.500 €

Doriți să știți mai multe despre coloanele de măsurat LH-600, despre accesoriile și funcționalitatea acestora? 

Aflați detalii

QM-HEIGHT SERIES HIGH-PERFORMANCE 1D HEIGHT GAUGE

Check out our product leaflet which contains all the essential technical details of the Mitutoyo QM-Height Series: Specifications, Application samples, and Connectivities.

Download details about Mitutoyo’s QM-Height series here (2 MB)

LH-600 SERIES HIGH-PERFORMANCE 2D HEIGHT GAUGE

Check out our product leaflet which contains all the essential technical details of the Mitutoyo LH-600 Linear Height: Specifications, Application samples, and Connectivities.

Download details on the Mitutoyo Linear Height here (1.1 MB)

QM Height - Sistemul de măsurare performant -1D

Utilizând QM-Height,aveți o interfață simplificată, majoritatea măsurătorilor se pot face prin apăsarea unui singur buton de pe panoul de control. Această coloană de înălțime vine, de asemenea, cu scala liniară ABSOLUTE de renume mondial de la Mitutoyo, rămânând precis chiar și atunci când este oprit pentru o pornire rapidă

Combinația perfectă între viteză și versatilitate

Coloana de măsurat LH-600E/EG - Sistemul de măsurare performant 2D 

Simplificând munca fără să pierdeți din precizie, seria LH-600 vă permite să efectuați măsurători semiautomatice datorită funcționării cu o singură cheie. Cea mai utilă dintre aceste operațiuni este funcția, ceea ce face posibilă măsurarea unor loturi mari de piese, mutând automat sonda în poziția următoare, odată cu măsurarea cu succes a punctului anterior.

Însoțită de o gamă largă de accesorii, această serie de coloane liniare poate să îndeplinească sarcini și să furnizeze datele de măsurare în mai multe moduri. Prevăzut cu mai multe tipuri de sonde care au palaptori de contact interschimbabili, LH-600 poate prelua orice sarcină de măsurare, mare sau mică. Cu opțiunea de utilizare a memoriei suplimentare și a unei imprimante, datele pot fi stocate sau generate în timp real pentru rapoarte ulterioare. LH-600 poate să reducă și mai mult timpul necesar atunci când este utilizat în tandem cu un computer cu ieșirea directă a datelor.

MeasurLink - Testați gratuit 60 de zile un software de control statistic de proces!

Pentru o utilizare gratuită a diferitelor programe Mitutoyo, consultați oferta noastră pentru Measurlink 9.

Incercați gratis

Find your perfect Mitutoyo Carbon Fiber Caliper

2020 SPECIAL OFFER
VALID MARCH 1 – SEPTEMBER 30, 2020

Find out more

Access all Mitutoyo Products!

Browse through our products, accessories and spare parts, review specifications, pictures and technical drawings, watch videos and download software, product information and even CAD files. Everywhere and with any mobile or stationary device.

 

Mitutoyo Shop