Descoperirea din timp a pieselor defecte                             Importanța controlului de proces  pentru management                                

↓MeasurLink, MiCAT Planner și Fabrica Inteligentă                                                                                           Studii de caz     


Măsurătorile "In-line" pe linia de producție permit inspecția 100% și management centraliizat.
Descoperirea din timp a produselor defecte permite contramăsuri rapide și reducerea costurilor de reevaluare, rezultatul final fiind o creștere a profitului.

Descoperirea din timp a pieselor defecte.


 

Instalarea unei mașini de măsurat în coordonate 3D CNC "MACH-3A" în hala de producție înlesnește posibilitatea descoperirii din timp a pieselor defecte în cadrul procesului de producție. Prin descoperirea din timp a pieselor defecte, puteți reduce costurile pe care le generează aceste produse.

 

icon_11.png

 

Puteți crește până la 80% rata de descoperire a produselor defecte în cadrul procesului de producție.

MACH-3A face posibilă descoperirea pieselor defecte intr-un stadiu precoce a procesului de producție.

Importanța controlului de proces pentru management.Nu există nici un dubiu că controlul de proces este foarte important, nu numai în hala de producție dar și în cadrul managamentului corportației.

MeasurLink, MiCAT Planner, și Fabrica InteligentăÎn Fabrica Inteligentă, toate echipamentele sunt conectate la internet, iar o gamă largă de informații sunt colectate, analizate și gestionate astfel încât acestea să fie utilizate în cel mai bun mod posibil în cadrul procesului de producție și managementul corporativ.
Prin instalarea  MeasurLink și MiCAT Planner, puteți face un pas mare pentru realizarea Fabricii Inteligente

Rulați sus